Toto – 99

I dag på jobb så ryddet jeg en hel del. Klarte å kaste ca 3 store pappesker med skrot og gamle manualer og diverse faksmaskiner +++

Det var skikkelig herlig å bli kvitt det . Det er enda masse igjen men jeg fik fjernet en hel del. Det eneste som var litt dumt er at alt skrotet er nå i bagasjeromme på bilen min:( ikke fullt så gunstig.

I skrivende stund er det forresten bare 3 dager til bursdagen min 12 januar. Gleder meg! Har kjøpt/fått kamera til jul/bursdag av bestemor og meg selv:D så nå blir det bilder i hytt og gevær.

Var på møte på KVS i dag. DE har møteuke der så de fleste dagene har jeg tenkt å få meg en tur ned dit. Det blir desverre ikke noe på onsdag for da er det styremøte i Ungdomslaget. Det er gøy det og. Tenkoret starter og opp igjen for året. Det blir koselig å se alle igjen. Dessuten så skal mediagruppa virkelig begynne å jobbe for fullt med å lage diverse ting, filmer, plakater, aviser +++
Det er bare fantasien og kreativiteten som skal sette stopper for oss…

Ellers så leste jeg at det er ca 90% fullt på Impuls! :D
Det blir bra! Anbefaler alle å komme seg dit!

Me nå må jeg se litt på en serie eller høre på min daglige dose med tale…

Natta…