Patrick Leisegang

er gift, har tre barn, hund, katt og bor i Høvåg. Monterer kabel-tv for Get!

MenuClose

Styr og stress og mere stress!

Nå har jeg siden mandag nesten jobbet konstant med Bloggbyen. Det har vært slitsomt, kjedelig, og jeg har fått virkelig nok trøbbel for denne uken. Det er masse som gjenstår.

Det å prøve å bygge en bloggportal er slitsomt. Det tar mye tid. Men det er gøy. Jeg lærer nye ting hver dag blant alle de andre rutinetingene. Og det begynner å bli en del brukere der nå. Det er over 300 brukere nå og flere skal det bli håper jeg.

Jeg skriver egentlig litt nå en oppdatering om hva som har skjedd den siste uken. Jeg har hatt Bloggbyen på servere i USA, litt pga pris og litt pga hva man får av linje og trafikk. Sidene er denne uken flyttet til ny server som står i England. Der er det store muligheter for å bygge ut etter hvert som nettstedet vokser.

Hele nettstedet er lagt over fra å bruke en database til å bruke ca 260 databaser. Det er gjort for å kunne vokse og bli store. Det har ikke vært like lett å få ting til å virke. Ting har gått tregt og det har vært litt nedetid innimellom. Det er selvfølgelig beklagelig. Og jeg skjønner at bloggere har vært irritert.

Det som skapte den største biten med nedetid har derimot vært at vi har byttet navnetjenere og det kan ta 24-72 timer å oppdatere. Dette er pga alle nettleverandørene må oppdatere sine servere osv. Det tar selvsagt tid før alle servere er oppdatert.

Bloggbyen er oppe. Har du problemer med å se sidene så anbefaler jeg deg denne lenken for å endre DNS servere. Jeg anbefaler å bruke Google sine som er 8.8.8.8 og 8.8.4.4. De er raske til å oppdatere seg og fungerer veldig bra.

Det er lastet opp over 10.000 bilder til bloggposter og gallerier på Bloggbyen det siste året.

Hvis du lurer på noe angående Bloggbyen så kan du kontakte meg her på kontaktskjemaet.

Har du ikke blogg så anbefaler jeg deg å få en!