Var nettopp en innom kontoret og viste meg hvordan man i teorien utetter en do! Egentlig ikke det man føler å høre på en mandags morra med alt som hører med det. Han driver å tar på den som skal ned i doen og forklarer hvordan man fester drillen på den. Ganske udelikat. Er egentli så trøtt at jeg er kvalm, går det ann?

I hvertfall. I helgen så har jeg egentlig gjort litt av hvert:

Fredag:

Var å badet i det herlige badelandet. Kjempekoselig. Dere som ikke har vært der før må fillen meg komme dere til Lyngdal å få badet litt! Så bar det med på øvelsen med UK:Glorius i Misjonen. PGA Odd Inge spiller trommer der og vi skulle egentlig se fillm etter øvelsen på KVS og så på konsert på Jonas B, men som vanlig så blir det endring i planer og det ble ikke film. Pizza på Jonas B og konsert med blant annet Vetle og Lars Jakob pluss 4 andre deriblant en Lyngdøl. Så bar det veien hjem til meg og film. Der sovna de fleste ganske fort så det ble ikke så mye film.

Lørdag:
Lørdag begynte egentlig ganske sein. Våkna mange ganger men stod ikke opp før i 2 tiden. Fytti å herlig det er å sove i helga! Elsker helg! Så bar det ned på KVS for å klippe meg! Ja jeg har ca 1 CM! hår igjen på hodet nå! Hadde egentlig hanekam men den fjernet jeg etter ca 3 timer! Synes ikke akkurat at det passet på meg!

Når jeg kom hjem fra KVS så lagde Anders(min samboer) hjemmelaget pizza!

Klokka SJU! skulle jeg egentlig møte i kirka på ungdomsgudstjeneste men jeg gadd rett og slett ikke gå opp før ca 1945 for jeg skulle hente Elisabeth på KVS. Det var faktisk veldig bra gudstjeneste! Tenkoret sang og alle 2 lovsangsteamene var sammenslått og sang en del lovsanger.

Ungdomslaget begynte ikke før klokka 22 på lørdag og så skulle jeg bort på Knøtten med noen og der traff jeg Heim og Jan Kåre(Broder Kåre). Han savnet Lyngdal så mye at han måtte bare hjem. Skikkelig koselig å treffe han igjen! Han går forresten på bibelskole i Danmark!

Etter ALT dette så bar det ned på KVS der fant vi (meg og Odd Inge) til slutt Laila og Elisabet, eller Elisabeth prøvde å sove da. Så vi var egentlig bare med Laila. Hehe. Satt der og snakka til klokka ble sånn ca litt over halv 2. Så gikk jeg hjem og la meg. Var egentlig ganske trøtt da!

Søndag:
Søndagen begynte heller ikke før ca 2. Da var det å spise litt restepizza og slappe av på sofaen førAnders kom hjem og jeg lagde middag. Fikk og besøk av Danny og Odd Inge og de spise med oss.

Etter middag hastet jeg meg opp i Misjonen der VOX skulle ha 10 års jubileumskonsert. Den var skikkelig bra og varte ca 1,5 timer! Mange kjente og ukjente sanger der ja.

Klarte å forville meg ned på KVS etterpå (BOMBE!) og der fór turen innom Kristin. Der så vi (Kristin, Odd Inge, Marthe, Hilde, Lise og meg (noen kom og gikk. )) Vi så Gladiatoren. Skikkelig bra film. Etterpå bar det hjem rett i seng, men fikk ikke sove før godt etter 2! Fytti å kjedelig å ligge å ikke få sove.

Prøve å summere helgen ganske kort nå egentlig! hehe :)