Patrick Leisegang

er gift, har tre barn, hund, katt og bor i Høvåg. Monterer kabel-tv for Get!

MenuClose

Stikkord: usa

Treehuggers

Denne videoen synes jeg bare var litt morsom. litt mobbing av «treehuggers» litt mye vekt på miljø og presidentvalget i USA. Sangen til Obama er jo bare genial! Sjekk ut videoene til ZapRoot på youtube.com

HAHA dansker og muslimer!

Leser i dag at på VG så har Midtøsten begynt å boikotte Danmark. Dette gjør at danske bedrifter må si opp folk. Det som er litt morsomt er at alt kommer av noen teite tegninger av en «gud»/profet. Han heter i hvert fall Muhamed.

Bloggere i USA oppfordrer folk til å kjøpe dansk for å oppveie boikotten!
En bank i Danmark regner med at bedrifter kommer til å tape hele 1 milliard i tapt salg og de må kanskje sparke opptil 1400 ansatte.

Det er jo ikke så rart at det vekker litt oppsikt men det er litt teit når de begynner med drapstrusler. Dette beviser bare at muslimene er aggressive og ikke takler den vestlige retten til å si hva man mener, også kalt ytringsfrihet. Drapstrusler er bare barnslig. Det er umodent.

HAr ikke «VI» kristne blitt herset nok med i media? Jeg snakker om Morten M i VG og Finn Graff i Dagbladet. Disse har tegnet figurer om kristne ting i mange år, men når de tegner noe om muslimene så klikker de helt! Hva er galt med muslimene i samfunnet i dag!

Regner med at det kommer mere om denne saken. Følg med!