Patrick Leisegang

er gift, har tre barn, hund, katt og bor i Høvåg. Monterer kabel-tv for Get!

MenuClose

Stikkord: rudi myntevik

Impuls 07! – En større historie

JEG GLEDER MEG!!!!

Jeg er så glad at det er så mange fra Lyngdal som skal være med til Impuls i Stavanger! Det er no 77 personer påmeldt! Jeg blir så glad over at det er så mange som får oppleve Impuls i år.

Når jeg tenker tilbake på den siste tiden så har jeg faktisk ikke hørt noenting på den nye CDen til Impuls… Dette er litt trist syntes jeg så nå sitter jeg her å hører på. Må jo friske opp sangtekstkunnskapene…

Tenk at ca 3000 mennesker kan samles med fokus på 1 ting, å løfte Guds navn enda høyere. Det å prise Jesus er noe av det beste! Å løfte opp Jesu navn. Det er bare skikkelig herlig på Impuls. Hvis du ikke har vært der så meld deg på nå!
impuls_11635770291.jpg

Vi må bare huske på at Gud virker. Han er med oss hver dag til evig tid. Vi er venner av Gud han holder oss opp når ting er vanskelig. «Legg din vei i Herrens hånd, stol på ham, så griper han inn.» Sal 37,5

Gud vil ikke ha litt av oss han vil ha ALT! Skremmende? Ja litt, men fytti så mye man får igjen hvis man gir alt! Gud trenger hele deg.mini-img_1803.JPG

«Gud er God» AMEN!

Noe av det jeg gleder meg skikkelig til er Rudi Myntevik konserten på lørdagen og alle de gode seminarene og alle folkene! Det er så koselig å reise mange bort. Treffe mange «gamle kjente».

I år står jeg som gruppeleder for 3 år på rad :D Jeg er og reiseleder og styrer med det økonomiske!

Tidligere i år satte jeg et personlig mål å få med 100 personer fra Lyngdal. Det gikk ikke helt bra men 77 er jo skikkelig bra det og! Det er mest praktisk med tanke på at vi nå kan reise i en buss.. dobbeltdekker!! Gleder meg!

Sjekk ut albumet i galleriet!
Der ligger det noen bilder fra Impuls 06!

Trykk her for å se på sangtekstene til Impuls 06! CDen

IMPULS 05!!

IMPULS 05! i stavanger 28-30 januar var bare knall. På fradagen hadde Aerobirds konsert i cafeen og det var sånn greit nok. Ikke helt min type musikk. På lørdagen startet dagen sånn i 10 tiden med ett møte (celebration) dette ble bra mye bra lovsang. Kvelden på lørdagen tok litt mer av, Rudi Myntevik varmet opp for One Houndred Hours. Sto helt foran og hoppa som en galning. Knut Tveitereid hadde bibeltimen på søndagen. Han snakka om hvordan være en disippel. Når vi gikk etter bibletimen for å reise hjem til våre hjemsteder. Fikk vi boka «En helt overkommelig disippel»