Patrick Leisegang

er gift, har tre barn, hund, katt og bor i Høvåg. Monterer kabel-tv for Get!

MenuClose

Stikkord: hage

Kommet godt i gang. Nesten ferdig på den ene siden. #handyman #hage

Instagram filter brukt: Rise

Vis på Instagram →

Da bygges det nytt gjerde. #handyman #hage

Instagram filter brukt: Unknown

Vis på Instagram →

litt av hvert

I dag fikk vi endelig fikset telefonproblemene som vi har hatt på jobb… det var slik at telenor hadde gitt oss en dum tjeneste (intouch) som tydeligvis plutselig krasjet med herlige ventelo (navlelo og ventelo… ) så i går hadde vi tekniker fra sønnico på besøk i ca 3 timer uten å egentlig klare å fikse så veldig mye… telefonen kom i løpet av dagen sånn halvveis men det var 8 telefoner som var DØDE! I dag morges fant jeg da ut av at ledningen på telefonsentralen til disse 8 nummerene falt ut av «hullet» hver gang man skulle lukke skapet og det seriøs dytting på gang for å holde den på plass! Det fikset seg JIPPI!

Ellers så har jeg laget en liten plakat til UK, Ungdomskoret i misjonskirka. Den ble faktisk ganske bra synes jeg sånn uten å «hause» den opp for mye… Kom på konsert 16. juni forresten :D blir knall…

Ellers så gleder jeg meg like mye til rebusløpet på lørdag tipper det blir knallmorro… men jeg skal på ingen måte bade da!

Har forresten jobbet bittelitt i hagen i dag… skal så ny plen og ja jeg vet at det er litt seint på året å gjøre det men ellers så skjer det aldri så må bare få gjort det!