Om Meg

H11_3464_1
Patrick er navnet mitt. Jeg er 28 år. La oss begynne på begynnelsen jeg ble født 12.01.1986 i Finland, men er norsk statsborger. Der tibrakte jeg ca mine første 6 måneder før det ble flytting til Norge, rettere sagt Kristiansand. Etter å ha bodd i Kristiansand til jeg var 4 flyttet jeg til Lyngdal. Der bodde jeg fram til sommeren 2007, da flyttet jeg tilbake til Kristiansand.

Mitt første år på videregående tilbrakte jeg på Lista VGS før jeg flyttet inn på internatet på KVS Lyngdal og gikk på IKT. Året etter det tok jeg Almennfaglig påbygg og var rødruss. Fantastisk skole! Nå studerer jeg IT og Informasjonssystemer ved Universitet i Agder.

macbook pro 13

Jeg bruker MacBook Pro og skjønner meg ikke lenger på hvordan en PC virker. Innen data så er det vel egentlig bildebehandling og web jeg jobber mest med. Jobber litt med design, webhosting og forskjellig.

Etter litt fant jeg ei jente som heter Solfrid. Hun vandret rundt på Salem. Jeg ble introdusert og det gikk litt tid. Lang historie kort, jeg er nå gift med Solfrid, verdens beste jente. Hun gjør meg til et bedre menneske. Vi bodde på Slettheia de 3 første årene vi var gift. Sommeren 2014 flyttet vi til Høvåg i Lillesand kommune. Her bor vi i en koselig leilighet med kort vei til skog og vann. Vi har to katter som heter Selma (Selma er mann) og Findus (han er og mann). Vi giftet oss 01.10.2011 :) Vi gleder oss begge til å begynne livet som familie :) Vi ble foreldre til en liten gutt som heter Elias den 29. april 2013.

bose_ae2_hodetelefoner
Musikk er noe jeg er avhengig av! Musikk er det som gjør at jeg klarer å overleve. Neida ikke fullt så ille, men en dag som det ikke er musikk i er en lite produktiv dag. Har profil på last.fm og der blir all musikk jeg hører på blir lagret.

Jeg jobber best til musikk! Jeg har en LG G2, med alt mulig rart av musikk.

lg-g2

Hvis andre skal beskrive min musikksmak så vil de kanskje si at den er rar! Noen dager går det i rolig koselig musikk andre dager trance, dance, disco og rock. Det som står høyest i smak er god kristen musikk. Hillsong, Ungfila, Impuls og Casting Crown står høyt i kurs.