For dere som faktisk leser bloggen min så kan dere se at jeg ikke har skrevet siden 26 desember. Dette er i hovedsak pga at jeg har vært på bedehuset og rigget til NEWYEAR 2006!!

Newyear er en av storsatsingene som skjer i Lyngdal nyttårsaften hvert år siden 2002. Arrangementet har mellom 250-300 ungdommer som kommer å får med seg en fullpakket kveld med mat, møte, lovsang, underholdning og masse masse mer.

I år var jeg med å rigget å styrte fra 27 desember i ca 12 tiden til nyttårsaften klokka 1630. På denne tiden fikk komiteen som jeg var i dvs: Remi, Ariel og meg tid til å koble opp 2 storskjermer og og 9 mindre skjermer til å vise video og effekter.
dessuten filmet vi og Marit også under mesteparten av kvelden og.

27. desember
Denne dagen skulle jeg egentlig begynne å koble opp utstyret men det hadde ikke kommet og ingen viste hvor det vi hadde var. Remi som hadde ansvaret var syk under hele uka og dette gjorde at han ikke kom før sent utpå kvelden.
derfor brukte jeg mesteparten av tiden min på å hjelpe andre og å male scenen 2 strøk.

28 og 29 desember

Koblet opp utstyr, ellers så husker jeg ikke så mye… jobbet til ca 04 om natta og sto opp til å jobbe klokka 12.

30 og 31 desember
Hadde semigeneralprøve og generalprøve. dessuten så sleit vi litt med diverse ting som ble fikset ca under middagen under arrangementet!

Under NEWYEAR 2006 så var jeg i mandal 2 eller 3 ganger og i kristiansand 1 gang…
det ble mye kjøring og triptelleren stod på 400 km når NEWYEAR 2006 var ferdig.

Men du og du så gøy det var å filme, stresse, ikke sove mye og jobbe på «beden» i løpet av uka! Takk til alle som var med å hjalp og takk til alle som kom på NEWYEAR 2006.