Patrick Leisegang

er gift, har tre barn, hund, katt og bor i Høvåg. Monterer kabel-tv for Get!

MenuClose

Melodi Grand Prix

VG skriver at vi har en ny verdensstjerne, The Guardian er ikke like imponert og vil stikke buen i øyet hans. Sunde mener  at flotte damer med splitt over navlen og vesle Askeladden som så teatralsk smiler inn i alle kameraer som finnes, var bra.

Jeg derimot er helt fornøyd. Det kunne ikke gått bedre. Var litt overrasket over hvor lavt nivået på låtene var. Det var mye som ikke burde vært med i en musikk konkurranse. Islands bidrag likte jeg veldig godt.

Jentesnakk mener at Synnøve Svabø burde holde litt mere kjeft. Og jeg er så enig! Ho snakka jo heile tia! Snakka om å putte sokker i BHen tror jeg at jeg fikk med meg. Og maste om Jens Stoltenberg hele tiden. Er det lov med politisk reklame på NRK? Det er kommet mange klager og dette bekrefter NRK.

Pondus begynner å bli lei sangen og det ble jeg ca 1 uke etter den norske finalen! Tanken på at vi kommer til å høre på denne sangen i det neste året er forferdelig.

 

Dagens næringsliv mener at Rybak kommer til å tjene millioner på dette. Fint for han, får håpe han ikke selger sjela for å bli populær!

Vil med dette innlegget gratulere med dagen, Alexander Rybak – vel fortjent, husk å holde deg nede på jorda og ikke bare svev vekk.