Patrick Leisegang

er gift, har tre barn, hund, katt og bor i Høvåg. Monterer kabel-tv for Get!

MenuClose

Kate Voegele

00022652Kate Voegele vokste opp utenfor Cleveland i USA. Når hun var 10 år så begynte hun å synge i koret i kirken hvor hun bodde. Selv om faren alltid spilte gitar var det ikke før hun begynte på high scchool at hun begynte å spille et instrument seriøst. Hun skrev om brudd med kjærester og faren overtalte henne til å få lov til å ta opp sangene. Hun sendte ut en del demoer og en av disse fant sin vei til en representant hos Warner Bros.

I 2003 spilte hun inn en en EP med fem sanger kalt «The Other Side». Hun spilte en del konserter rundt Cleveland. Høsten 2006 så begynte det å vokse videre. Hun ble signet på MySpace Records og ga ut albumet «Don’t Look Away» våren 2007.

Kate Voegele har vært med i en del episoder av One Tree Hill der spiller hun rollen Mia Catalano. I serien spiller hun en del av sangene gra debut albumet «Dont Look Away». Nå i mai som kommer så gir hun ut sitt andre album kalt «A Fine Mess». En av låtene fra det nye albumet er «Manhattan From the Sky» som er brukt i One Tree Hill.

Jeg synes Kate Voegele lager veldig behagelig musikk som jeg kan høre på i timesvis. Hun har en veldig behagelig stemme. Hun ligger på topp 20 listen min på last.fm

15760782a8cf99ae0cf4d2a31