Patrick Leisegang

er gift, har tre barn, hund, katt og bor i Høvåg. Monterer kabel-tv for Get!

MenuClose

Hvor er Jesus?

bilde-28

Hvor er Jesus akkurat nå? Det er det jeg har tenkt på de siste dager og uker forsåvidt. Han er borte vekk! Jeg kan ikke føle han, se han, høre han. Han er BORTE! Ting er så sinnsykt urettferdig! Jeg vil ha et nært og godt forhold med Jesus, men føler at det ikke er så lett når han ikke er HER!

Du kan kanskje si. Les mere i bibelen så kommer du nærmere han. For å si det sånn så er det det siste jeg har lyst til akkurat nå. Jeg får ingenting fra bibelen akkurat for øyeblikket. Å gå på møte var heller ikke noe slager på søndag. Det var lang tale om å tenke på de rundt oss og hvordan de føler. Jeg føler meg litt nede for tiden.

Jeg kan ikke hjelpe noen med trosspørsmål i min tilstand. Jeg er cellegruppeleder og føler at det ikke er noe særlig å  kanskje veilede noen nærmere Jesus. Jeg kan ikke bare sitte der å si ting som jeg ikke kan stå inne for. Det blir helt feil for meg og de i gruppa. Jeg kunne ønske man kunne sette livet på pause. Redigere vekk alt man ikke likte, fikse alle problemene, både mine og verdens og så trykke på play igjen! Så enkelt er det derimot ikke. Vi må tenke realistisk.

Hvis noen lurer så har jeg ikke mistet troen på Jesus. Jeg vet han finnes. Jeg har det litt som Thomas i Johannes 20 jeg må ha et tegn eller noe! Jeg vet at uansett hva jeg gjør så kan jeg ikke få Jesus til å elske meg mer eller mindre, men akkurat nå kunne jeg godt hatt litt mere enn andre! Bare føle at Jesus holder meg oppe og at alt fikser seg til slutt!

Det å høre på kristen musikk blir litt rart for meg og for øyeblikket, spesielt sånne gladsanger som denne. Gi meg en sang som har innhold om det å være nede og at ting kommer til å ordne seg. Jeg føler meg mere hjemme i denne sangen for tiden:

I can only imagine
What my eyes will see
When your face
Is before me
I can only imagine

Jeg vil at Jesus kan bruke meg til å få flere med til himmelen, men for tiden kan jeg ikke forstå hvordan jeg kan være en brikke i det puslespillet. Hva kan jeg brukes til. Jeg er ikke noe godt menneske. Jeg er full av synd og dritt. Hvordan kan jeg brukes?

Jeg vet at Gud har en eller annen rar plan med mitt liv. Jeg må bare gi meg helt til han så skal han styre meg dit jeg skal. Jeg går i ferdiglagte gjerninger enn så rart det er å tenke på.

Denne helgen som kommer så er det Impuls i Stavanger og i år skal jeg ikke der. Impuls har vært et av de store høydepunktene mine de siste 5 årene. Jeg kunne på alle måter trengt enn trosopptur nå. Et høypunkt jeg kunne leve på et par uker. Eller bare dager!

Jeg skal ikke bare klage heller, men for øyeblikket så er det lettere for meg å klage enn å takke! Skal jeg takke for at jeg er litt nede og sliter med bibellesning og bønn? Det hadde tatt seg ut. «Takk Jesus for at jeg er nedfor og ikke har det så lett for tiden. Bibelen gir meg ikke noe fornuftig og bønnene er litt innestengte og når ikke lengre enn taket.»

Jeg kunne ønske at jeg kunne gi 100% av mitt liv til Jesus. At han styrte skuta, men for øyeblikket sliter jeg med det å gi mitt liv til han hver dag. Jeg kunne ønske at han bare tok kontrollen og lot meg være passasjer en liten stund.

Jeg vil bare ha tilbake det gode forholdet med Jesus. Ha den sikkerheten og føle omsorgen han har for meg. Kjenne at han bærer meg i sine hender.

«Det er i motbakke det går oppover» Ja jeg vet det men jeg vil være på toppen akkurat for øyeblikket. Jeg føler jeg er ca på bunnen. Når skal det gå oppover.

Det ble kanskje litt rotete dette her men det er de tankene som er hodet mitt akkurat nå.

Kommentér gjerne hvis du har noe meninger om det jeg har skrevet.