Patrick Leisegang

er gift, har tre barn, hund, katt og bor i Høvåg. Monterer kabel-tv for Get!

MenuClose

Godt nytt år!

Jeg vil ønske dere et godt nytt år. Jeg håper det nye året vil gi deg glede, kjærlighet, latter, nye venner og alle de gode tingene som en kan ønske andre.

Jeg har begynt en ny tradisjon. Hvis 2 ganger er en tradisjon så er den påbegynt. Jeg har vært på hytta dagen etter nyttårsaften. Det er en god tradisjon. Der var det 3 plussgrader på lørdag og 14 minusgrader på søndagen. Glad vi kom opp lørdag hvor det bare var å varme opp fra 3 grader og ikke mange minus inne.

Jeg liker virkelig godt å være på hytta. Bare sitte å se ut på skogen, vannet, trærne. Det er fantastisk. Og det som gjør det enda bedre er når jeg kan dele opplevelsen med min kjære Solfrid. Du er fantastisk.

Det var en liten oppdatering om hva jeg har gjort i nyttårshelgen. Ønsker deg all lykke i 2011. Rart å ikke skrive 2010 lenger. 2011 jeg liker det.