Det har kommet en del endringer her de siste dagene. Menyen er nok det som har endret seg mest. Den fikk fra å være loddrett på venstresiden til å havne på toppen som nå, men med bilder over teksten. Dette fant jeg til slutt ut av at jeg ikke ville ha allikevel etter å faktisk å ha spurt en fyr fra Østerrike eller sveits til å lage den slik jeg ville ha de.

Denne menyen som er nå kom egentlig i går. Da skrev jeg også om siden til slik den ser ut nå. Synes egentlig at fargevalget er greit, men jeg skal fikse på grønnfargen i midten snart. Vet ikke når, men snart!

Ellers så nermer siden seg kraftig 10.000 linkklikk!! Jeg vet at dette ikke er så mye… men allikevel.. Stor milepæl for siden allikevel.

Har lagt til «seksjoner» tl venstre på toppen her kan du se srtiklene etter kategorier…

Ellers så har det ikke skjedd så mye…